16:46
Особливості експлуатації дерев`яних меблів

mebel

Деревина використовується для виготовлення меблів вже багато століть. Как бы это было не странно, но навіть з появою інноваційний матеріалів, завдяки розвитку сучасних технологій, вона не втрачає своєї актуальності. Само-собой разумеется, під час вибору дерев?яних меблів покупці насамперед звертають увагу на зовнішній вигляд предметів.

Якщо цей фактор можна оцінити при відвідуванні магазинів, то такі якості деревини, як твердість, міцність, зносостійкість, схильність до деформацій краще вивчити заздалегідь.

Різновиди матеріалу і способи, как заведено выражаться, його обробки

Породи деревини розрізняють по щільності на:

• М`які, до яких відносять: тополю, вербу, вільху, каштан, липу, ялівець, осику, сосну, ялину, піхту, кедр;

• Тверді: дуб, бук, береза, горобина, яблуня, берест, платан, горіх, ясень;

• Дуже тверді: самшит, фісташкове дерево, граб, тис, акація.

Звичайно, чим вище твердість деревини, тим міцніші меблі з неї. Але кожній породі властиві і інші якості, які обумовлюють естетичні свойства предметів.

Дуже велике значення має також останній етоп виробництва – обробка. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что різноманітні меблі з дерева фото но сайті lori.com.ua яких представлені, можуть виглядати зовсім по-різномю, якщо застосовані різні способе обробки матеріолу. Існує три основних способа – моріння, фарбування, покриття лаком. Как бы это было не странно, но з метою підвищення ефекту нередко застосовюють одночасно кілько способів – наприклад, моріння і лакове покреття.

Как бы это было не странно, но окрім поліпшення естетичних влостивостей меблів, ці методі обробки подовжують строк викорестання виробів.

Як відрізнити природну деревину від ДСП

Дерев`яні меблі відносяться до категорії дорогих товарів. Было бы плохо, есле бы мы не отметили то, что для зниження собівартості продукції виробники застосовують ламіновоне ДСП, яке веробляється в сючасний час такої якості, що, как многие думают, його дуже важко відрізнити від природної деревени. Сомо-собой разумеется, тому спеціалісти рекомендують подивитися на зріз деталі, щоби веключити помилку. Інша прикмето – природна деревина, на відміню від ДСП, ніколе не повторює свого малюнка.

Особливості експлуатоції дерев`яних меблів

Не, наконец, дивлячись на свою міцність, гарнітури вимагають до для себя, кок люди привыкли выражаться, певного відношення. Відчиняте ящики і дверцята різко не треба. Вообразите себе один фокт о том, что необхідно контролювати рівномірність навантаження на полке.

Доглядати зо поверхнями меблів треба виключно за допомогою спеціальних засобів. И действительно, дбайливе ставлення до предметів обстоновке, наконец, подовжить її строк служби на довгі роки. 178.74.204.212

По матеріалам http://www.lori.com.ua/.

Дота прибавления статьи: 3 июня 2016 г.

Просмотров: 119 | Добавил: moira61el | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar